Om du vill spela på V75 behöver du inte alltid plocka ut dina egna hästar. Det går lika bra att köpa en andel och vara med på någon annans spelkupong. I denna texten kommer du kunna läsa mer om hur du spelar på en andel och vad du ska tänka på när du väljer spelbolag.

Det finns flera sätt att spela på en andel. Du kan antingen logga in direkt på ATG:s hemsida och välja bland de andelar som finns. Det framkommer alltid hur mycket du måste lägga och hur många som delar på en andel. Många har ett större eller mindre system som du kan spela på.

Spela i din lokala spelbutik

Horses,Trotter,Breed,In,Motion,On,Hippodrome.,Harness,Horse,Racing.Det är även många lokala spelbutiker som erbjuder möjligheten att vara med i ett andelsspel v75 på en veckobasis. Det kan till exempel vara på din lokala ICA eller Coop-butik. När du går till kassan i förbutiken brukar de skylta med de andelar som går att spela på. Om du inte hittar någon information kan du alltid fråga i kassan. Precis som på nätet lägger du en viss summa och får sedan en spelkupong. Då kan du enkelt följa med i loppet när det är dags under helgen.

Välj ett seriöst spelbolag

När du ska spela ett andelsspel är det viktigt att du väljer ett seriöst spelbolag som har licens från Spelinspektionen. Även om ATG är störst på travet har de inte längre patent på V75 och trav i allmänhet. För att du ska vara säker på att det ombud eller den hemsida du spelar på är seriös är det viktigt att de är registrerade hos Spelinspektionen. Om du ska spela online hittar du deras logga längst ner på spelbolagets hemsida. Om du ska spela hos ett ombud är det bäst att välja ATG eller Svenska Spel. Om spelbolaget i fråga har svensk licens kan du också vara säker på att de har vidtagit alla nödvändiga åtgärder för att minska spelmissbruk. Det betyder bland annat att du kan anmäla dig till Spelpaus precis när du vill. Det är perfekt om du vill ha en tillfällig paus från ditt spelande.